Database en ecommerce website werken samen

Installeren en gebruiken van plug-ins met FileMaker Pro (Advanced) en FileMaker Server.
Gebruikersavatar
René Ros
Site Admin
Berichten: 65
Lid geworden op: 26 feb 2017 20:46

Database en ecommerce website werken samen

Bericht door René Ros »

Wat zijn de mogelijkheden van FileMaker met een ecommerce website? 60% van alle internetverkopen wordt gedaan via een ecommerce website. Het is dus logisch om geen eigen webwinkel te bouwen maar een kant en klaar product te koppelen aan uw FileMaker database.

Veel bedrijven gebruiken een FileMaker database voor hun orderadministratie. Gegevens van relaties en producten, orders en facturen worden dan geregistreerd met FileMaker. Moet je dat dan allemaal dubbel gaan bijhouden in bijvoorbeeld Woocommerce? Nee.

Met een speciale FileMaker database en de Woocommerce API kunnen gegevens naadloos en realtime op elkaar worden aangesloten. In FileMaker kunt u een klant opvoeren die direct in Woocommerce wordt opgeslagen. En als de klant een order invoert in de website dan wordt die meteen zichtbaar in de FileMaker database. Alle producten die in de FileMaker database worden bijgehouden kunnen in één keer, inclusief bijbehorende afbeeldingen, overgezet worden naar Woocommerce. De gebruiker kan doorwerken zoals hij/zij altijd al deed.

Neem contact met ons op en we leggen u graag alle mogelijkheden uit!


Afbeelding
Met vriendelijke groet,
René Ros

FMTraining
Hét FileMaker trainingsinstituut van Nederland.
Plaats reactie